Bestrating & Gazon

Bestrating

Bestrating heeft niet alleen een praktische functie. Terrassen en paden brengen ook structuur in uw tuin. Bij de aanleg of de verandering van een tuin is de keuze van het soort bestrating van groot belang.

Er is een grote verscheidenheid aan bestrating. Afhankelijk van de toepassing kunnen er terrastegels, natuursteen tegels, getrommelde stenen, gebakken stenen, betonklinkers, of grind en split gebruikt worden.
Wij kunnen alle soorten bestrating leveren en leggen.

Het aanleggen van sierbestrating is specialistisch werk. Het vereist ervaring om de door u gewenste motieven en/of patronen te maken. In overleg met u, maken wij het ontwerp voor de sierbestrating.

Hoveniersbedrijf de passie heeft een ruime ervaring in het leggen van alle soorten bestrating. Wij bestraten niet alleen paden en terrassen, maar ook grotere objecten zoals inritten en parkeerplaatsen.

Gazon

Een gazon is een veld met kort gemaaid gras bij een huis, fabriek, camping e.d. Een gazon wordt onderhouden door regelmatig te maaien, bemesten en beregenen. Zorg voor een goed doorlatende grond en vrij van puin e.d.

Wij als De Passie kunnen ervoor zorgen dat jullie kunnen genieten van een mooi gazon. Wij bezitten de juiste machines, kennis en bemestingsmaterialen, verder kunnen wij zorgen voor een voorjaarsbeurt van het gazon d.m.v. verticuteren, door zaaien en bemesten zodat jullie dan weer van een groen gazon kunnen genieten.

Bestrating

Gazon